Somló-hegy

Magyarországon számos kiváló hotel várja a pihenni vágyókat, de sokan úgy gondolják, hogy a Somló-hegy körül nem nagyon találhatóak ilyen szálláshelyek. Szerencsére több minőségi és felszerelt szállás is működik a térségben, így nyugodtan válogathat, biztosan fog tudni olyat találni, mely kielégíti igényeit és megfelel a pénztárcájának is. Cikkemben az 5 Ház Borbirtokról fogok több mondatot ejteni, mivel ez a szállóhely határozza meg a legjobban a somlói pihenést és kikapcsolódást.

Kapcsolódjon ki az 5 Ház Borbirtokon!

A nyugodt pihenés nem olyan egyszerű, mivel sokan mennek olyan szálláshelyekre, ahol nagy tömeg van, gyerekzsivaj, forgalom stb. Ilyen problémái nem lesznek az 5 Ház Borbirtokon, mivel, ahogy a neve is jelzi, 5 présházban szállhatnak meg a vendégek, présházanként maximum négyen. Így nem kell aggódnia, hogy hatalmas tömeg lesz a birtokon. Mivel a hegyen terül el a szálláshely, így a forgalom miatt sem kell aggódnia. A nyugodt pihenésről a személyzet is gondoskodik, mivel mindent megtesznek a vendégek kényelme érdekében. Az ételekre, valamint italokra sem lehet panasz, mivel minden fogást a környező falvak termelőitől vásárolt zöldségekből, húsokból és fűszerekből készítik. A bort a helyszínen állítják elő, így az isteni nedűkért sem kell megmozdulnia és helyben élvezheti a hegy adta gyümölcsből készült fehérborokat. Nemrég felépítettek egy télikertet is, ahol egy jacuzzi is helyet kapott, így nyugodtan lehet a „kiadó erdei ház jacuzzival” kifejezést használni az 5 Ház Borbirtokra! Minden résház rendelkezik borospincével, így akár egyedül, kettesben, vagy családja körében is élvezheti a borokat, ételeket.

Akár esküvőhelyszínként is használható az 5 Ház Borbirtok!

A birtokon található egy kupolaterem, ami kiváló rendezvény, valamint esküvőhelyszín, mivel több, mint 200-an beférnek a hangulatos terembe. Vegye fel a kapcsolatot az 5 Ház Borbirtok rendezvényszervezőivel, vagy tekintse meg az oldalt és foglaljon szobát még ma!