Véget ért az Ádvent és a téli szünet. Azonban még minden este hosszú, hideg és sötét, így hát nem tudnak a srácok a szabadban játszani. Persze ilyenkor sem hagyhatjuk őket unatkozni, vagy egész este okostelefonnal, számítógéppel játszani. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a kis lurkóknak bizony mozgásra is szükségük van. Szerencsére ilyenkor is van néhány családbarát szórakozási lehetőség.

Ha gyerekprogramok, akkor játszóház…

Télen a hideg időben a csúszós terek helyett érdemes rendszeresen eljárnotok valamelyik játszóházba. Budapesten és a környező településeken folyamatosan vár titeket az Elevenpark és a Gyerekcenter Játszóház. Ezek a komplexumok modern 21. századi élményparkok, ahol a gyerekek, szélsőséges időjárási viszonyok között akár esőben, hóban is biztonságosan mozoghatnak. Csúszdák, trambulinok, kisebb focipályák, hinták hatalmas választéka vár minden gyereket. Így akár órákon keresztül mozoghatnak a legkisebbek. A mozgás közben ismerkedhetnek és új barátokat is szerezhetnek.
Persze a komplexumokhoz modern öltözők és zuhanyzók is tartoznak, így a srácok a kedvenc edzőcipőjükben és ruhájukban mozoghatnak.

Mi lesz a szülőkkel, amíg a gyerekek játszanak?

A játszóházak tervezői a felnőtt családtagok kényelmére is gondoltak. Amíg a legkisebbek szórakoznak, addig a szülők, barátok, rokonok a kávéházban várhatnak a gyerekükre. Az önálló fiúkat és lányokat néhány órára akár egyedül is hagyhatják a játszóházakban. Ezekben a komplexumokban ugyanis kiválóan képzett, tapasztalt szakemberek vigyáznak kicsikre. Az autók miatt sem kell aggódni könnyen találhatnak helyet a parkolóban a biztonsági őrök figyelnek mindenre.

Egy újabb szuper téli program: az edzés…

Télen edzésen is biztonságosan mozoghatnak és feltöltődhetnek a gyerekek. Minden gyerek szeret valamilyen sportot és kiváló eredményeket tud elérni valamilyen területen. Csapatszellem, összetartozás állóképesség együtt jár a sporttal. A versenyszellemről nem is beszélve.