nőgyógyász

Valószínűleg minden hölgy tudja, hogy ajánlott legalább évente elmenni egy nőgyógyászati vizsgálatra, hogy még időben kiderüljenek olyan betegségek, melyek akár végzetesek is lehetnek, ha nem fedezik fel időben. Természetesen a leendő kismamáknak, vagyis a várandós hölgyeknek is érdemes eljárni vizsgálatokra, az ő esetükben jó, ha havonta megejtik ezt a vizsgálatot. Mit is csinálnak az ilyen vizsgálatokon, illetve melyik nőgyógyász megbízható? Cikkünkből mindkét kérdésre megkapja a választ!

Milyen vizsgálatokat végeznek a nőgyógyászati rendelések alatt?

A leggyakoribb vizsgálatok a terhesgondozás, valamint a hüvelyi ultrahang. A terhesgondozás célja, hogy a fejlődő magzat, valamint a várandós nő egészségi állapotát felmérjék, valamint a betegségeket felfedezzék, ezzel is elkerülve a további, vagy lehetséges állapotromlást.

A hüvelyi ultrahang egy olyan képalkotási eljárás, melyet a belső nemi szervekben képződő daganatok feltérképezésére használnak. Az ezzel az eljárással kinyerhető információtartalom rendkívül magas, ennek ellenére teljesen veszélytelen, és ráadásul a szükséges eszközök beszerzése sem túl drága.

Melyik nőgyógyászt ajánljuk?

Dr. Kovács Zoltán már hosszú évek óta foglalkozik nőgyógyászattal, szülészettel, valamint neurálterápiával. Fő célja, hogy a természetes eljárásokat ötvözze a modern technológia nyújtotta eszközökkel. Számos továbbképzésen részt vett, és folyamatosan képzi magát, hogy minél jobb szolgáltatásokat tudjon nyújtani a várandós hölgyeknek, és a nőgyógyászati vizsgálatokra érkezőknek. Olvasson többet a nőgyógyászatról és jelentkezzen be dr. Kovács Zoltánhoz!