Hamarosan elérkezik a téli szünet. Biztos vagyok benne, hogy a te gyerekeid is nagyon várják a pihenőt. Ez rendben is van, hiszen  az év végén összesen 12 napot tölthetnek az iskolától távol a kicsikék. Együtt lehet a család. De erre a hosszú időszakra is érdemes felkészülni. Otthon is pihenhettek, de számos tartalmas programmal fogad a főváros is. Így hát érdemes lesz valamerre kimozdulnotok.

Ha szeretnétek otthon maradni…

Otthon is fantasztikusan szórakozhattok. A hosszú, sötét téli estéken bizony nagyon jól esik az otthon melegében a szépen feldíszített lakásban pihenni. Megnézhettek egy- egy kedves mesét, vagy filmet, így gyorsan elrepülhet az idő. De olvashattok is. Lesz elegendő idő szóval a kedvenc könyveteket is újra olvashatjátok. 12 este biztosan a végére értek.
Ha szeretitek a művészeteket, akkor rajzolhattok, színezhettek, festhettek. Ha különleges művészi élményre vágytok, akkor próbáljátok ki az üvegfestést.
Akármelyik lehetőséget választjátok, a felhőtlen kikapcsolódás garantált. Egy pillanat alatt elrepül akár több óra is. Az együtt töltött idő és a gyönyörű alkotások élményekben gazdag emlékek lesznek hónapok múlva.

Mozduljatok ki a téli szünetben…

Rengeteg szabadtéri program várja a családokat a téli szünetben. A Karácsonyi vásár folytatódik, így sétálgathattok a belvárosban és megnézhetitek az ünnepi fényeket. A ragyogó fényeket kedvelitek, akkor sétálgassatok egy kicsit a Nagykörúton. Ha karácsonyi fények között szeretnétek utazni, akkor próbáljátok ki a fényvillamost, vagy a Fénytrolit.
A sportról sem kell lemondanotok a téli szünetben. A város területén számos helyen alakítottak ki ingyenesen használható műjégpályákat. Szóval vegyétek elő a korcsolyát. Irány a friss levegő. Egy kis mozgás mindenkinek jól fog esni a karácsonyi ünnepi finomságok után. A szabadban, a hideg levegőn fel is töltődhetünk.