Elérkezett a január, a hideg és a rendkívüli leárazások időszaka, ezért ilyenkor ajánlott egy családi shoppingot tervezni. A srácok folyamatosan nőnek így hát mindig szükségük van egy- egy új cuccra, persze a szülők ruhatárába sem jön rosszul egy farmer, ing, vagy blúz.

Hogyan kezdjétek el a vásárlást?

Először is nézzetek szét minden szekrényében. Lehet, hogy éppen hiányzik egy zokni, vagy elszakadt néhány gatya, de előfordulhat, hogy a két hónappal korábban vásárolt nadrágok szára rövid, vagy elveszett az egyik kesztyű. Szóval valamiből biztosan hiány van! A hiányzó ruhadarabokról érdemes egy listát készíteni és a lista alapján a nézelődni.

Hol keresgéljetek ruhákat a családnak?

Irány a legközelebbi pláza! Nézzetek be a legnagyobb butikokba. A C&A-t és a H&M-et nem hagyhatjátok ki. A srácoknak itt rendkívül olcsón megtalálhatjátok a melegítőket, farmerokat, sapkákat, kesztyűket és harisnyákat. Trendi minták, élénk színek, kiváló minőség. Ilyenek a legjobb gyerekruhák. Sőt a designerek a család minden tagjára gondoltak, hiszen a felnőttek számára gyártott kollekciókban is megtalálhatóak a gyerekruhához hasonló színű, és alapanyagú nadrágok, felsők. Akár egyforma ruhákat is találhattok!
Arra azonban számítsatok, hogy a kabát egy kicsit drága!

Hol vegyetek gyerekeknek kabátot?

Kabátot nem lesz könnyű találni, mert már a legtöbb butikban mérethiány van. Ezért keressetek egy gyerekruha webáruházat, ha biztosra szeretnétek menni, akkor nézzetek szét az e-bay-en. Valószínűleg találtok valami jót! Ha nagyon sürgősen van rá szükség, akkor irány a turi!

Tényleg a turkálók!

A sacond- hand üzleteket se hagyjátok ki a téli családi shoppingból, hiszen ezekben a butikokban találhattok eredeti illetve újszerű ruhákat.

Ajaj, alkalmi ruha is kell!

Eldugott butikokban nézelődjetek, vagy keressetek egy modern kis varrodát!