Hamarosan elérkezik a Karácsony. Ez az ünnep nem múlhat el meglepetések nélkül. Biztos vagyok abban, hogy a te gyerekeid is az ajándékokat várják leginkább.

Milyen ajándékokat érdemes vásárolni a gyerekeknek?

Ha valamilyen játékot, vagy ruhát, telefont nagyon szeretnének a kicsikéid, akkor azt vedd meg nekik. De érdemes olyan ajándékokat is keresned, amelyekkel a család minden tagját meglepheted. Puzzle, társasjátékok és a zenélő szőnyegek garantálják a felhőtlen szórakozást mindenkinek.

Miért éppen a zenélő szőnyegek?

Biztos vagyok abban, hogy a legkisebb gyermektől az idős nagyszülőkig mindenkinek tetszeni fog a zenélő szőnyeg.
Az óriás, zenélő zongora játszószőnyeggel mindenki jól szórakozhat. A gyártók 3 éves kortól ajánlják ezt a játékot. Zene, tánc, móka, kacagás, élményei mellett a gyerekek játszva tanulhatják meg a hangokat, a zenei alapismereteket, ami javíthatja a tanulmányi eredményeiket. A szőnyeg mérete: 180x74cm. A zenét a nyomás érzékelős billentyűk segítségével hallhatjátok. Kézzel vagy lábbal is megszólaltathatjátok. Nyolc különböző hangszert hallhattok, lejátszhattok ismert dallamokat, felvehetitek a zenét.
A használatához 4 db AA elemre lesz szükség.

Milyen ajándékot adj a babáknak?

A legkisebb gyerekeket érdemes egy táncszőnyeggel meglepned. Különböző állatok hangját hallhatja és persze ritmusos tánclépésekkel a mozgáskoordinációját is fejlesztheti. A táncszőnyegeknek számos típusa van, háziállatok, hobbiállatok, vadállatok hangjait is hallgathatjátok. De vannak olyan táncszőnyegek is amelyek a színek és a számok megtanulásában is segítenek.
A legkisebb gyerekek számára kialakított táncszőnyegeknek praktikus előnye is van. Könnyen kezelhető műanyagból készülnek, az állatok élethűek, a színek rendkívül változatosak.