A cicák is a család tagjai, ezért ugyanúgy kell gondoskodni róluk, mint saját magunkról. Számos felszerelésre, orvosi ellátásra és kiváló minőségű táplálékra van szükségük. Ebben a bejegyzésben a macska eledelek kiválasztásához adunk ötleteket.

A macskaeledel vásárlás előtt…

A macskaeledel vásárlás előtt gondoljátok végig a cicátok életkörülményeit. Mennyi idős, teljesen egészséges-e, vemhes-e. Figyeljétek meg a cicátok szokásait is. Az sem mindegy, hogy örökmozgó, vagy lusta, lomha állatok közé tartozik. Ezeket a szempontok segítenek megtalálni a kedvencetek számára ideális eledelt.

A macskaeledel vásárláskor gondoljatok az eledeleket gyártó cég sajátosságaira is. Kizárólag elismert és ellenőrzött minőségű állateledeleket gyártó illetve értékesítő partnertől szerezzétek be a táplálékot. Képzeljétek csak el, milyen komoly egészségügyi problémákat okozhatnak a silány minőségű macskaeledelek.

Egy kiváló termékcsalád…

A Flatazor által gyártott összes macskaeledel tökéletes lesz a cicátok számára. Ez a Franciaországban bejegyzett cég összes terméke alaposan átválogatott, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, tápláló ugyanakkor könnyen emészthető és nagyon ízletes alapanyagokat tartalmaz. Ezen kívül minden Flatazor eledelt a szigorú állat egészségügyi előírásoknak megfelelő üzemekben, a legmodernebb berendezésekkel és módszerekkel állítanak elő.

Flatazor macskaeledelek néhány összetevője…

A Flatazor macskaeledelek magas minőségű fehérjéket, halat, baromfihúst is tartalmaznak. Ezen kívül van bennük gyümölcs és zöldség például alma, cékla. De magas minőségű szénhidrátban is gazdagok, hiszen lent is raktak bele.A Flatazor macskaeledelek praktikus előnyei…A macskaeledelek különböző kiszerelésekben vásárolhatóak meg, így a családok mellett a tenyésztők is elvihetik a számukra szükséges mennyiségű macskaeledeleket.