Elérkezett a június! Szinte minden strand nyitva van és várják a vendégeket. Biztos vagyok benne, hogy a család minden tagja örül annak, hogy a kellemes meleg időben megmártózhat a medencékben. Csúszdák, hullámok és a sodró folyosó is biztosan hiányzott már nektek. De ahhoz, hogy felhőtlenül tudjatok szórakozni a strandon, szükségetek lehet néhány holmira. Ha ti is a strandszezonra készültök, akkor olvassátok el ezt a bejegyzést. Néhány hasznos cuccról írunk.

Fürdőruha, törölköző, napozó szer

amire biztosan szüksége lesz a család minden tagjának. Ha fürdőruhát vásároltok, akkor csak is kényelmes rucit keressetek. Úszáskor, labdázáskor könnyen lecsúszhat bárkiről a ruha! Azért a strandon a napfényt is szeretjük kiélvezni. A kényelmes napozáshoz szükség van egy pihe- puha törölközőre is. De nem feledkezhetünk meg a napsugarak káros hatásai ellen védelmet nyújtó napozó szerekről sem.

A gyerkőcök kedvencei…

Minden gyerkőcnek meg van a kedvenc játéka. A felfújható termékek, úszó gumik, matracok, jat ski-k, delfinek és flamingók közül biztosan neked is be kell szerezned egyet- kettőt. Számíts arra is, hogy valamilyen szemüveget is választani kell.
De ha játékot vásároltok, akkor gondoljatok a vízpartra is. Igaz, hogy a legtöbb strandon játszótereken hintázhatnak, szaladgálhatnak a srácok, de az úszkálás után a gyepen is jól eshet a mozgás. A tépőzáras dobáló ügyességi játékokat se felejtsétek otthon. Ha pedig ti a szülők, szeretnétek egy kicsit nosztalgiázni, akkor a tollasütőket és a labdát is vigyétek magatokkal.

A kiskamaszok és a napozás!

Könnyen lehet, hogy a fiatalok unatkoznak napozás közben. De erre a helyzetre is van megoldás. Vegyétek meg a kedvenc magazinjaikat, vagy egy könyvet. De az okos telefont is kihozhatjátok az öltözőből, hiszen a zene mellett úgy érezhetik, hogy repül az idő.