Már csupán néhány hét van hátra a tanévből. A gyerekek már ilyenkor is nagyon várják a vakációt, hiszen közel két és fél hónapig egyetlen egy dolguk van, ez pedig a felszabadult játék és szórakozás! A család többi tagjának azonban van egy plusz feladata is, programokat kell szerveznie a gyermekek számára, hiszen a kicsik nem maradhatnak egyedül és fontos az is, hogy tartalmasan töltsék el ezt az időszakot is. Ebben a bejegyzésünkben a jobb agyféltekés rajzolásról írunk!

Miért érdemes neked is beíratni a gyerekedet a jobb agyféltekés rajz tanfolyamra

A jobb agyféltekés rajz tanfolyamon a gyermeked vele hasonló korú társak között tanulhat meg gyönyörű szépen rajzolni. Általában 6-8 fős kiscsoportban szervezik meg ezt a kettő- négy napos rendezvényt. Leggyakrabban hétvégén tartják a programokat. Így biztos lehetsz abban, hogy a gyermeked új barátokat is szerez. Az oktatók elkötelezettek: szeretik a rajzot, és kiválóan tudnak bánni a gyerekekkel is. Az egyes rajzolási módszerek garantálják minden kis lurkónak a sikert! Persze a jobb agyféltekés tanfolyamot szervezők kiváló minőségű felszereléseket is adnak, így igazi műalkotásokat is készíthet a gyermeked.

Szóval biztosan lesznek új barátai és persze egy teljesen új hobbija is, így a nyári esős napokon akár önállóan is tud majd kedvére rajzolni. De a jobb agyféltekés rajtanfolyamon foglalkoznak számos a tanulást érintő témával is. A tanfolyamon tanultaknak nagy hasznát vehetik minden olyan feladat megoldásakor, ahol rajzolni kell. Szóval a matek, kémia, biológia, fizika példákat biztosan sokkal könnyebben fogja megoldani a te gyermeked is.

Sőt a tanfolyam ideje alatt szóba kerülhetnek olyan eddig elfojtott problémák, amelyek tanulási nehézséget jelentenek, de a suliban meg sem tudja mondani a kicsikéd, hogy mi okozza a lemaradását. Szóval erre a helyzetre is van megoldás.