A családdal utazni nem is olyan egyszerű. Alaposan meg kell szervezni a közlekedést, a csomagolást, a szállást és a programokat is. Persze számítani lehet arra is, hogy a szülők nagyszülők és a gyerekek másra vágynak. Szerencsére ma már vannak olyan szállók, amelyek elsősorban a családokat várják.

Néhány családbarát szállás…

A családbarát szállásoknak számos típusa van. Az ország szinte minden területén várják a baba-, gyerek- és kamaszbarát szállok a kikapcsolódni vágyó családokat. A szállások között apartmanok, panziók, fogadók és persze több csillagos hotelek is vannak.

Miért érdemes ezek közül a szállások közül választani?

Ezek a szállók kényelmesek tágasak és rendelkeznek a gyerkőcök számára nélkülözhetetlen berendezésekkel is. Rácsos ágyakat, babahordozókat is adnak a vendégeknek, valamint játszóterek, kalandparkok, vagy állat simogatók, sőt lovaglás is várja a családokat. A fürdő területén pedig kisbabáktól a nyugdíjas nagyszülőkig mindenki kedvére lubickolhat.

Egy családbarát szállás…

Az év minden napján várja a családokat a Velence Resort & Spa****+superiorA fürdő jellegzetességei…A hotel a Velencei tó partján található, így a vendégek nyáron akár fürödhetnek is a tóban. Ebben a hotelben termál- és gyógyvizet, valamint élményfürdőt is élvezhetik. Pezsgőágy, pezsgőpad, hidro-masszázs, talpmasszázs várja a felnőtteket a medencékben. A medencéken kívül, pedig szaunát, masszázst is kipróbálhatják a felnőttek.

És a gyerekek?

Ebben a szállóban családi szobák és lakosztályok garantálják a legkisebbek pihenését. Az étteremben gyerekbüfé is van. Ha pedig véletlenül otthon maradt egy-egy holmi, akkor bérelhető a szállótól. Ezen kívül a gyerekeket több eltérő típusú játszótér is várja, valamint az animátorok változatos programokat szerveznek a legkisebbeknek. Persze baba-és gyerekmasszázs, és gyerekmedence is van.