Otthonunk takarítását rendszeresen el kell végeznünk, hiszen így érezhetjük komfortosan magunkat, amikor itt tartózkodunk. Az általános takarítási munkálatok magukba foglalják a portörlést, felmosást és a porszívózást is. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ma már számtalan takarító eszköz a rendelkezésünkre áll, melyek funkciókban is meglehetősen gazdagok, így lényegesen megkönnyítik a feladatainkat. Porszívókból rengeteg típusú kapható, ezáltal nem könnyű megtalálni a legideálisabbat, éppen ezért több szempontot is át kell gondolnunk mielőtt választunk.

A Xiaomi porszívók például kiválóak, teljesítmény és szívóerő tekintetében egyaránt, mondhatni bármilyen típusú háztartásban megállják a helyüket. Már a márka első modellje is, ami egy robot porszívó (Xiaomi SDJQR02RR),  számos készüléket felülmúlt, ráadásul padlósöprés funkcióval is rendelkezik. Ez a porszívó egy úgy nevezett Home Mi alkalmazás által vezérelhető a telefonról, ráadásul intelligens útvonaltervező funkciója is van, ennek köszönhetően hatékonyan képes mozogni a lakás bármely területén.  A porszívón található érzékelők segítenek abban, hogy a készülék ne ütközzön a bútorokba, így kárt sem tud okozni, de még a lépcsőről sem tud leesni.

Mely Xiaomi porszívók közkedveltek még?

Valójában a Xiaomi porszívók mindegyike kiváló, de rendkívül felkapott például a Xiaomi My Robot, amelynek a használata pofon egyszerű és a szívóteljesítménye is erőteljes. A készülékkel maximális hatékonysággal távolíthatóak el a szennyeződések a ház bármely sarkából. Gond nélkül működik bármilyen felületen, legyen szó szőnyegről vagy parkettáról, ráadásul az útvonalát ugyancsak módunkban áll megtervezni. A Xiaomi porszívó akkumulátorának a kapacitása is kiváló, arról nem beszélve, hogy bármi alá befér, mivel vékony kialakítású és súlyra sem nehéz, így bármerre magunkkal vihetjük.