Napjainkban megnőtt a betöréses bűncselekmények száma, ezért otthonunkat megfelelően szükséges védelmeznünk. A technológia fejlődésével a bűnözők is egyre cserfesebb műveleteket sajátítanak el, hogy bejussanak egy lakásba vagy családi házba. A probléma megoldására kiváló lehet egy prémium kamerarendszer kiépítése.

Az olcsó kamerarendszerek képminősége minden bizonnyal gyenge, ezért nem szabad sajnálnunk a ráfordított költségeket, javasolt márkás és minőségi darabokat felszereltetni, amelyekből ténylegesen kivehetőek a történések.

Milyen kamerát válasszunk?

A Hikvision egy kiváló márka, óriási előnye a biztonsági kameráknak, hogy tű éles, nagy felbontású és meglehetősen részletekbe menő képeket, felvételeket készítenek. Minden szempontból jobbak, mint a hagyományos analóg típusúak, valamint hosszú és stabil működési időt biztosítanak.

A Hikvision kamerarendszerek számos területre ideálisak, akár egyénileg is szabhatóak, valamint megvásárolhatóak vezetékes vagy vezeték nélküli, wifi-s változatban is. Profi éjjel látó IP kamera rendszer is van a márka kínálatában, amely az éjszaka folyamán ugyancsak tökéletes felvételeket rögzít. A hikvision ip kamerák 10-25 méter távolságból is jól látható, részletes képeket készítenek, tehát célszerű ezt választani, ha fontos, hogy felismerhetőek legyenek a távolabbi arcok vagy mondjuk rendszámok.

Ezek a kamerák ideálisak családi házakba, lakásokba, irodákba, raktárakba, irodaházakba, vendéglátó egységekbe, de ipari telephelyeken, építkezéseken is helytállóak . Kültérre és beltérre egyaránt beszerezhetünk Hikvision kamerarendszereket, így a családot, az udvart, kertet vagy a garázst is biztonságban tudhatjuk. A kültéri típusúak víz szigetelt csatlakozókkal és kiegészítőkkel vannak ellátva.