Közeledik a karácsony, lassan el lehet gondolkozni otthonunk beltéri és kültéri kidekorálásán. Sokan fényfűzérekkel teszik varázslatosabbá a házat vagy az ablakokat, de ezen kívül még számtalan dolgot alkothatunk, például a kicsik rajonganak azokért a matricákért, amelyeket az ablakra lehet felrakni. Jellemzően ezek színesek vagy figurásak és maximálisan megteremtik az ünnepi hangulatot a helyiségben.

A minőségi ablakmatricák felhelyezése egyszerű, bármikor cserélhetőek és a mutatósságuk miatt rendkívül népszerűek. A gyermekek garantáltan vidámabbak lesznek az ablakmatricáktól és a lakást is feldobhatjuk általuk. Kintről és bentről egyaránt láthatóak, sőt vannak már olyan darabok is, amelyek világítanak, vagy csillámosak. Sztatikus és hagyományos ablakmatricákból egyaránt válogathatunk, válasszunk olyat, amelynek gyermekünk garantáltan örülni fog. Az efféle matricák több méretben is beszerezhetőek, így garantált, hogy mindenki megtalálja az ablakához is ideális darabot.

Hol készítik az ablakmatricákat?

Ablakmatricákat főleg nyomdákban állítanak elő, méghozzá kültéri vagy beltéri öntapadós fóliákból. A fóliavágás során plottervágó gépet alkalmaznak. Az ilyen fóliák élettartama 3-4 év is lehet, de még extra tartós is rendelhető, például ez megéri egy vállalkozás számára. Speciális homok fúvott fóliák is vannak, de fényvisszaverő, átvilágítható típusúakat is van mód rendelni.