A lábaink egészsége miatt nem mindegy, hogy milyen cipőt vásárolunk. Fontos, hogy óvjuk lábainkat, hiszen egy felmerülő probléma még gerincfájdalmat is előidézhet, sőt még a testtartásunkat is negatívan befolyásolhatja. A különféle sportokhoz is más -féle cipő az ideális, például, amit mondjuk futáshoz használunk, az nem alkalmas edzőterembe. Női cipő vásárlás során elsősorban ne a divatirányzatot nézzük, hanem azt, hogy a cipő jól tartsa a bokánkat, talpa rugalmas és hajlékony legyen, ezáltal járásunk ruganyos marad majd, illetve egy nagyobb terhelést követően nem fognak fájni az ízületeink.

A Skechers női cipőkkel nem lőhetünk mellé, mivel a gyártó odafigyel, hogy az egészségügyi követelményeket maradéktalanul betartsa. A márka 1992-ben jelent meg először és magas szárú bakancsokat dobott piacra. 1998-ban a női sportcipőkre összpontosítottak, mert eziránt volt a legnagyobb érdeklődés a hölgyek körében. A női Skechers cipők egyre felkapottabbak lettek, világszinten ismertté váltak. 2013-ban jelentős újításon mentek keresztül, a Memory Foam nevű talpbetéttel még kényelmesebbé varázsolták a női lábbeliket. 2016-ban a kisebb generációnak is kedveztek a világítós talpú Skechers cipőkkel. A tökéletes komfort minden egyes darabra jellemző, legyen szó akár női, férfi vagy gyerek cipőről. A márka folyamatosan fejleszti a női cipőkollekcióját, hogy a lehető legszélesebb vásárlói kört ki tudja szolgálni, ennek köszönhető, hogy több stílusban is terveznek a nőknek cipőket.

A Skechers gondolt a férfiakra is

2001-ben a Skechers a férfi cipőkre összpontosított leginkább. Elegáns és egyben sportos cipőket készítettek, név szerint ez volt a Grand Prix kollekciójuk. 2002-ben megjelent a Skechers Work férfi kollekciójuk, így munka közben is lehetőségük volt élvezni a maximális kényelmet. Ha munka közben nem ideális cipőt hordunk, sajnos a lábak hamar elfáradnak, ez pedig a hatékonyságot is nagyban lecsökkenti.

A kerékpározókra is gondoltak, a profi és az amatőr bringásokra egyaránt, 2004-ben a választékukban már fellelhetőek voltak a kifejezetten kerékpárosok számára kifejlesztett Skechers férfi cipők is, amelyek a mai napig sikert aratnak.

A Yozz.eu lifestyle és sportruházat webáruházban számos márkás terméket megtalál!