Sokan nyáron döntik el, hogy hová is menjenek egy kicsit kikapcsolódni a rohanó hétköznapok elől. A rekkenő hőségben a legtöbben vízpart mellé vágyódnak, ezért főleg a strandok, tópartok és a wellness szállodák telnek meg. Ilyen üdülőközpont Miskolctapolca is, ahol fantasztikus lehetőségek és élmények várják a pihenni vágyókat.

Tökéletes kikapcsolódás és feltöltődés Miskolctapolcán.

Miért híres Miskolctapolca?

Azon kívül, hogy rengeteg szórakozási lehetőség közül választhatunk, ami miatt a legtöbben ellátogatnak ide az a híres barlangfürdő.

Milyen élményeket tartogat a barlangfürdő?

Itt garantált az egyedülálló, különleges kikapcsolódás mindenki számára, legyen az akár egy gyerek vagy felnőtt. A barlang vájataiban való fürdőzés ámulatba ejtő és természetes körülményeket teremt. Ki ne élvezné a kanyargós járatokban történő úszkálásokat, a barlang belsejében található kis hidakat, a tiszta levegőt és a kellemes, hűvös hőmérsékletet. A család minden tagja számára ideális hely, hiszen kicsi és felnőtt egyaránt megtalálja a számára legideálisabb medencét. A fiatalabbaknak, sportolóknak kiváló lehetőségeket ad a fürdőcsarnok, ahol a víz 29-30 fokos, az idősebb generációnak pedig tökéletesnek bizonyulnak majd a hidas és a római teremben található 33-35 fokos medencék. Az éjszakai fürdőzés élményét is felidézhetjük a csillag teremben, itt relaxálhatunk a csillagfényes égbolt alatt.

A barlang fürdőhöz természetesen szabadstrand is tartozik. 3,6 hektáros parkban található a kültéri rész rengeteg fával körülvéve. Ezen a részen napozhatunk, pihenhetünk, sétálhatunk a gyönyörű környezetben, pancsolhatunk a kültéri medencékben, úszó és gyermek medence ugyancsak megtalálható.

Együtt az egész hely annyira lehengerlő, hogy egyetlen nap nem lesz elegendő a tökéletes kikapcsolódásra, ezért célszerű úgy készülni, hogy több napig maradjunk. Rengeteg szállásból válogathatunk, legyen az akár hotel, apartman vagy panzió, a vendéglátók kényelmes szobákat igyekeztek kialakítani, sportolási lehetőségeket biztosítani, többeknél teniszpálya, ping-pong asztal és kerékpár is megtalálható, valamint játszótér a gyermekeknek, mindezt azért, hogy vendégeik maximálisan elégedetten távozzanak és a későbbiekben is visszatérjenek.