A közlekedés része a mindennapjainknak. Ma már szerencsére egyre több közlekedési eszköz közül válogathatunk és az utazási lehetőségek száma is bővült. Vásárolhatunk saját gépjárműveket, hívhatunk taxit, a helyi járatokon pedig utazhatunk bérlettel, de szinte bármilyen gépjármű, például mikrobusz bérlésére is van lehetőség. Ebben a bejegyzésben a mikrobusz bérléshez adunk néhány ötletet.

Mikor érdemes mikrobuszt bérelni?

A mikrobusz bérlés kiváló megoldás lehet akkor, ha ötnél többen szeretnétek valahova elutazni. Egyetlen egy személy autóban nem fértek el, viszont ha több autóval mennétek az komoly plusz költségeket okozna.

De a mikrobusz bérlés a különböző klubok számára is ideális közlekedési lehetőséget jelent. Például a 6-9 fős túra csoportok kényelmesen és gyorsan célba érhetnek, sőt a túra felszerelések, szendvicsek, nassolni valók és italok számára is van elég hely a kis buszban.

A mikrobusz bérlést a vállalkozóknak is érdemes kipróbálnia. Az utazási irodák speciális érdeklődési körű turistáknak, például a sziklamászás rajongóinak, vagy a kevésbé ismert, talán már elfelejtett, de festői környezetben található országok például Moldova iránt érdeklődőknek is szervezhetnek kirándulásokat.

Mire figyeljetek a mikrobusz bérlés előtt?

Minden utazáskor fontos, hogy biztonságosan célba érkezzetek. A mikrobusz bérléshez olyan partnert érdemes keresnetek, aki rendszeresen, garantáltan elvégzi a szervizelési munkálatokat. Gondoljatok a balesetekre is. Sajnos bármikor előfordulhatnak, az ebből adódó kellemetlenségeket lebonyolítani olyan partnerrel a legkönnyebb, aki non-stop assistance szolgáltatást is biztosít. Ezen kívül nem szabad megfeledkeznetek a biztosításokról sem.

A mikrobusz bérlés és a komfort…

Mikrobusszal akár több órán keresztül is utazhattok, ezért a nagy kánikulában klímára biztosan szükségetek lesz. De a hosszú út az unalmas is lehet, ezért olyan mikrobusz bérlésén gondolkodjatok, amelyekben hifi rendszer és dvd lejátszó is van.