A közös sütés- főzés rengeteg örömteli percet okozhat a család minden tagjának. Az előkészületek, az új felszerelések használata, az új feladatok végrehajtása igazi örömet jelent a gyermekeknek. A szülők segítő kezeket és igazi meglepetéseket kaphatnak. A konyhában sajnos előfordulhatnak kisebb- nagyobb sérülések. A srácok könnyen elvághatják az ujjukat. Az ilyen kellemetlenségek elkerülésében sokat segíthet a multifunkcionális szeletelő és aprító.

Milyen elemekből áll ez a speciális vágóeszköz?

Ez a rendkívül sokoldalúan felhasználható eszköz egy tárolódobozt, különböző formájú pengéket, reszelőket, valamint egy speciális kialakítású fedőt tartalmaz.

Miért érdemes megvásárolnotok ezt a konyhai terméket?

Ezzel az eszközzel számos zöldséget és gyümölcsöt reszelhettek, apríthattok, szeletelhettek egyszerűen és biztonságosan. Csupán a megtisztított alapanyagokat kell az éles, rozsdamentes pengére helyeznetek, majd a vágóeszközhöz rögzített tetővel a késeken átnyomnotok. A konyhafelszereléssel az éles pengék megérintése nélkül lehet összevágni az ételek friss hozzávalóit, vagyis a gyermekeitek is nyugodtan használhatják.

Milyen további előnyei vannak a multifunkcionális aprítónak?

Ezzel a vágóeszközzel a kemény, illetve a kevésbé lédús zöldségeket például: sárgarépát, zellert, káposztát, valamint gyümölcsöket többek között: almát, körtét, banánt, ananászt lehet néhány perc alatt összevágni. Ezután a salátákat, leveseket, különböző koktélokat nagyjából egyforma hozzávalókból állíthatjátok össze. Így minden falat elfogyasztásakor élvezhetitek a különböző zöldségek és gyümölcsök által kiváltott ízharmóniát.

Amennyiben érdekel titeket egyéb, praktikusan használható konyhafelszerelés, olvassátok el a kerámia bevonatos serpenyőről szóló cikket.