Hamarosan elérkezik március 15.-e. A nemzeti ünnep lehetőséget ad a családok számára a meghitt együttléthez. Otthon maradhattok, de kirándulással is eltölthetitek ezt a néhány napot. Számos kikapcsolódási lehetőség vár titeket. Ha szeretnétek igazán tartalmassá tenni ezt az időszakot, olvassátok tovább a bejegyzést, hasznos ötleteket találhattok benne.

Március, tavasz, irány a fesztivál!

Ebben a hónapban az ország számos településén várják egyedülálló tavaszköszöntő programokkal az érdeklődőket. A rendezvények néhány nagyobb városban például Siófokon, Szentendrén, Győrben, Sopronban, Kecskeméten több hétig tartanak. A szervezők a család minden tagjára gondoltak, hiszen művészeti, hagyományőrző, gasztronómiai valamint sportfesztiválokat is szerveznek, így biztosan ti is megtaláljátok a nektek legjobban tetsző rendezvényeket.

Egy fantasztikus program Budapesten!

A fővárosban a Várkert Bazár izgalmas rendezvényekkel vár minden érdeklődőt. A kézműves foglalkozások keretében kokárdákat, korhű huszárokat, falovakat készíthetnek a gyerekek. Természetesen a játékokból sem lesz hiány! A kicsik és a nagyok akár órákon keresztül társasozhatnak. A kis lurkók egyik kedvence a bábszínház, szintén jelen lesz az ünnepnapon a Várkert Bazárban. A gyermekek korhű öltözékekbe bújhatnak, a profi fotós gyönyörű képet készít róluk. Persze a tánc, éneklés, irodalmi előadások is a program részét képezik.

Egy szuper vidéki rendezvény: 2. Tatai Csokoládé és Édesség Fesztivál!

Márciusban már sok mindenkit csábít a természet! Ilyenkor egyre többen szeretnék egy kis időre elhagyni a nagyvárost. A nemzeti ünnep napján kiváló uticél lehet Tata. A város igazi kulináris élményekkel várja az érdeklődőket. főszerepet a finomabbnál- finomabb édességek kapják! Lesz kóstolás, csokoládé evő verseny, bon-bon készítés, csokiszobrászat, és persze fondüzés. Tombola, koncertek, játszóház is várja a család minden tagját.