A friss levegő általában jó hatásokat fejt ki a szervezetünkre, azonban ilyenkor a hideg napokon előfordulhat, hogy nincs kedvünk kimozdulni otthonról. Pedig a következő néhány hétvégén megéri kimozdulni a négy fal közül, hiszen most élhetjük át a tél szépségeit, illetve kulturális élményekkel gazdagodhatunk.

Hova induljon a család?

Fontos, hogy ezeken a programokon mindenki jól érezze magát, ezért érdemes több lehetőséget megfontolnotok. Ne feledkezzetek meg az időjárásról sem. Akárhova indultok, mindenképpen vigyetek magatokkal kesztyűt, és esernyőt.

Sportoljatok a hegyekben!

Ha szeretnétek élvezni a telet, akkor irány Mátraszentistván! Ezen a hegyi településen a család minden tagja fantasztikusan szórakozhat. A kezdőket és a rutinos síelőket is várják a szuper pályák. Minden felszerelés bérelhető. A srácok pedig élvezhetik a hócsúszdát.

Menjetek a természetbe!

Ilyenkor a barlangokban szintén fantasztikusan érezhetitek magatokat. Csapadéktól és széltől védett területen sétálgathattok. Szemet gyönyörködtető látvány valamint tiszta levegő fogad benneteket. Szerencsés helyzetben vagytok, hiszen hazánkban egyedi szépségű tavas, valamint cseppkőbarlangok is vannak.

Az erődítmények szintén szuper kirándulási helyszínek lehetnek számotokra. Kalandos élményeket nyújthatnak ezek a történelmi építmények. Elmehettek például Salgó várba. Felhőtlen időben csodálatos kilátásban lehet részetek, sőt egy rövidebb túrát is tehettek.

Kapcsolódjatok ki múzeumokban!

Esős időben feltöltődhettek egy izgalmas múzeumban. A legtöbb gyerek szereti az autókat, motorokat, helikoptereket, szóval biztosan tetszeni fog nekik Szolnokon a Reptár. Kelet Európa legnagyobb területű múzeumában számos érdekes modellt láthattok. Közülük néhányat alaposan körbe járhattok. Hatalmas élmény lesz. Számítsatok arra, hogy rövid időn belül visszatértek!