A kisbabák gondozásáért folyamatosan tenni kell. A bőrük és a hajuk ápolása is komoly odafigyelést igényel. A kicsik állandóan változnak, ezért sem mindegy, hogy az anyukák milyen készítményeket választanak a gondozásukhoz. De az biztos, hogy az anyukák és a babák is örülni fognak a Johnsons Baby termékeinek.

Miért válaszd te is a Johnsons Baby termékeket a babádnak?

A cég minden terméke klinikailag tesztelt így biztonságosan használható, Ezen kívül a készítmények lágyak és gyengédek, így megőrzik a kicsikéd bőrének puhaságát és kellemes testi érzetet is biztosítanak neki.

Mire figyelj, amikor Johnsons Baby termékek közül választasz?

A Johnsons Baby termékek vásárlásakor a kicsik életkorát valamint a bőrének sajátosságait is érdemes figyelembe venned. De magadról sem szabad megfeledkezned, hiszen különböző állagú babaápoló szerek közül válogathatsz. Szappanokat, olajakat, tusfürdőket, krémeket és porokat is gyárt a cég.

Egy szuper Johnsons Baby termék…

Te és a babád is mindig számíthattok a Johnsons Baby Top-To Toe fürdetőre. Ez a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek garantálják a biztonságos használatot már a babád születés napján is. Klinikai tesztek is igazolják ezt. A fél literes gazdaságos kiszerelésnek köszönhetően, kedvező áron vásárolhatod meg ezt a fürdetőt. Ha a használati utasítást is betartod, akkor akár hónapokon keresztül is ápolhatod a babád haját és bőrét ezzel a fürdetővel.

Milyen összetevőket tartalmaz a Johnsons Baby Top-Toe-Toe fürdető?

A hatóanyagok, lehetővé teszik az újszülöttek valamint a kisbabák bőrének, illetve a hajának ápolását is. De ez a termék a szemet is kíméli, így ha véletlenül a kicsikéd szemébe kerül, akkor sem fog csípő, maró fájdalmat érezni.