Hamarosan elérkezik az őszi szünet. Egy egész hetet tölthet együtt a család. Ezen a héten lesz lehetőség változatos programokat szervezni otthon, de a kellemes őszi időjárás miatt érdemes lehet kimozdulni, valamilyen szabadtéri programon részt venni. A rendezvényszervezők gondoltak a család minden tagjára.

Mit csináljatok az esős napokon?

Ha borult az idő, vagy esik az eső, akkor maradhattok otthon is. Élhettek a kreatív hobbijaitoknak! Rajzolhattok, festhettek, vagy készíthettek cub cake-et is. Néhány órán keresztül lehettek akár étel stylistok.
Ha a zord időben is szeretnétek kimozdulni és egy kis kulturális kikapcsolódásra vágytok, akkor moziba is mehettek. Mindenki jól fog szórakozni az Apróláb című filmen. Tanulságos, vidám és látványos. A jetik világában játszódik a történet, a nyugodt kis életüket megszakítja egy furcsa látvány. Idegen lábnyomokat találnak a környezetükben. Migó tudja, hogy ez egy lezuhant repülő pilóta lábnyoma, de nem hisznek neki. Elhatározza, hogy bebizonyítja: az Aprólábúak léteznek. A történet tele van infantilis jelenetekkel, ugyanakkor a gyermekek számára is érthetővé teszi azt, hogy mit jelent az előítélet.

Hova menjetek kellemes időben?

Száraz időben pedig irány az Állatkert! Fantasztikus programokkal várják a gyerekeket egész héten. Az őszi szünetben lesz Halloween. Ezért teljesen új szempontból mutatják meg az Állatkertet. Rengeteg egyedi készítésű dísz között sétálhattok. Sőt láthatjátok akár az állatok éjszakai életét is. Az őszi szünetben vezetők is fogadják a családokat így biztosan bejárhatjátok az Állatkert minden részét.
Az Állatkert vezetői a tanítási szünetben belépőjegy árakkal is a családoknak kedveznek. A nyugdíjasoknak mindössze 1000 Ft-ot kell fizetni, a 14 éven aluli gyerekek pedig ingyenesen látogathatják meg az Állatkertet.