Ahhoz, hogy otthon, a családi fészekben mindenki jól érezze magát és még a vendégeknek is legyen hely rengeteg bútorra van szükség. Mondhatjuk azt, hogy a lakás minden helyiségét és persze a teraszt, erkélyt is be kell rendezni. A ma már klasszikusnak nevezhető lakberendezési tárgyak mellett azonban érdemes szétnézni a modern tervezésű bútorok között. Biztos vagyok abban, hogy a családok minden tagjának tetszeni fogy a babzsákfotel.

Miért vásároljatok ti is babzsákfotelt?

A babzsákfotelt a felnőttek azért fogják szeretni, mert a strapás hétköznapok után este kellemesen ellazulhatnak benne. A babzsákfotelben több millió aprócska kis golyó van, ami követi a test alakját, kiegyenlíti a súlyeloszlást ezáltal tehermentesíti a túlterhelt testtájakat, izomzatokat. Igen akár a kedvenc sorozatod ideje alatt is lazíthatsz és kényelmesen, biztonságosan elnyújthatod a megfáradt izmaidat.

A gyerekek is rajongani fognak a babzsákfotelért, hiszen ez egy olyan strapabíró bútor, amelyen ülhetnek, fekhetnek, vagy akár kedvükre forgolódhatnak, ugrálhatnak. Sőt a kisebb lurkók alhatnak is a babzsákfotelen. Mindig biztonságban lesznek és a család legújabb szuper kis bútora sem fog tönkre menni.

Hogyan garantálja ezt a babzsákfotel?

A babzsákfotel tartós használatát a rendkívül ellenálló alapanyagok biztosítják. A töltő anyaga néhány milliméter átmérőjű, aprócska polisztirol golyócska. Több millió darab található ebből egy babzsákfotelben. A babzsákfotel huzata pedig munkaruhavászon. Erős, jóformán lehetetlen elszakítani. Egy húzózárral rögzített, ezért könnyen kezelhető, hiszen gyorsan le és felhúzható. Mosógépben 40 °c fokon mosható.
A babzsákfotelre huzatot különböző színekben gyártanak. Piros, kék, sárga és zöld is készült belőle.
A kényelme is fokozható. Ebben segít a kiegészítő puff.