Elérkezett a tavasz, gyönyörű napsütés, kellemes meleg levegő bizony folyamatosan csábít mindenkit a szabadba. Nagy öröm ez a családoknak is hiszen jobbnál jobb programlehetőségek fogadnak mindenkit a szabadban. Ebben a bejegyzésünkben kellemes néhány órás, akár egész délután eltartó kikapcsolódási lehetőségekről adunk tájékoztatásokat.

Szerencsés helyzetben vagyunk mi fővárosi családok, hiszen itt számos fantasztikus lehetőséget ad nekünk a természet. Tágas parkok, sport pályák várják a családok minden tagját. Modern játékokkal felszerelt tereken mozoghat a család minden tagja. De a Boráros tér közelében, a Bálna előtti területen a Duna partján akár piknikezhetnek is. Hallgathatjátok a madárcsicsergést és láthatjátok a csodálatos budai panorámát is.

Persze Budán számos szebbnél szebb hegység is várja az érdeklődőket. Tehettek egy hatalmas sétát a Gellért-hegyen, vagy elmehettek a János- hegyre. Igazi feltöltődést jelent és garantáltan megszabadít a héti problémáktól a kellemes séta. A kilátás pedig szintén egyedülálló lesz!
És ahol hegyek vannak ott bizony vannak völgyek is. Így van ez a főváros közelében is, a Hűvös- völgy csodálatosan szép látványt nyújt és a kisvasúttal akár a Normafáig is eljuthatunk.
És persze mindenhol várnak titeket különböző finomságokkal. Rétesek, fánkok és finomabbnál finomabb italok várnak titeket mindenhol. Így minden feltétel adott ahhoz, hogy egész nap jól érezzétek magatokat.

Mit tegyetek a kirándulások előtt?

Két fontos feladatotok van. Az egyik az utazás megtervezése. Ha kocsival mentek, akkor nézzétek meg a parkolási lehetőségeket is. Sok helyen ingyen megőrzik az autótokat. Az indulás előtt másik fontos feladatotok az, hogy kényelmes ruhát és cipőt vegyetek fel, hiszen egész nap mozogni fogtok.