Hamarosan ide érkezik március 15.-e, nemzeti ünnepünk. Ebben az évben négy egész napot tölthetünk a munkahelyünktől és az iskolától távol, együtt a barátainkkal és a családtagjainkkal. Ebben az időszakban azonban még érdemes a kora tavaszi időjárásra jellemző hűvös, szeles, csapadékos napokra számítani, ezért a szabadtéri programok helyett valami rendezvényközpontban szervezett programon részt venni. Ha ti is szeretnétek ez alatt a négy nap alatt otthonról kimozdulni, akkor olvassátok végig ezt a blogot, mert hasznos ötletet találhattok benne.

Hova menjen a család a hosszú hétvégén?

Budapesten a Csodák Palotája várja a család minden tagját. Az újszülött kisbabáktól az idős nagyszülőkig mindenkinek ajánl valamilyen kikapcsolódást, hiszen ez az interaktív tudományos játszóház ma már 5000m2-en fogadja az érdeklődőket.

Mi mindennel fogadja az érdeklődőket a Csodák Palotája?

Az alapítók eredi célja az volt, hogy a természet tudományokat játékos módon ismertessék meg az egészen kis gyerekekkel valamint a kamaszokkal is. Ez a cél ma is megmaradt. Számos programon, játékokon, előadásokon, vetítéseken ismerkedhetnek a gyerekek a természet tudományokkal. Ezen kívül a Csodák Palotája számos szolgáltatással is bővült. Van itt szabaduló szoba, csocsó, babaszoba, de rendezvénytermek közül is válogathattok, így akár a gyereketek szülinapi partiját is megrendezhetitek itt. Persze az állandó programok, vetítések mellett a szervezők bizony gondolnak a újdonságokra is, folyamatosan készülnek valamilyen meglepetéssel.

Mire figyeljetek mielőtt elindultok a Csodák Palotájába?

Ahogyan azt már korábban említettem ez a rendezvényközpont 5000m2 területen fekszik, ezért ha többen mentek, akkor érdemes indulás előtt egy tervet készítenetek megbeszélnetek azt, hogy a gyerekeitek melyik programokon szeretnének részt venni, így biztos nem fogtok lemaradni a kedvenc eseményeitekről.