Már javában tart az ősz ezért bizony egyre gyakrabban kell a szabadtéri programok helyett valami mást kitalálnunk a gyerekeinknek, hiszen egyre hűvösebbek a nappalok és bizony gyakran esik az eső is. Szerencsére számos lehetőség közül válogathatunk a Puskin mozi sem feledkezett meg a legkisebbekről. Folyamatosan várja a kicsikéket.

Miért gyertek el ti is a Puskin művészmoziba?

A Puskin mozi már három éves kortól várja a gyerekeket. A termeket a programok teljes időszakára a kicsik számára alakítják át. Gondoskodnak a hangulatos világításról, és persze a szabad közlekedésről is. Ebben a moziban igazán feltöltődhetnek a kicsikéid, hiszen izgalmas, és nagyon változatos programokkal fogadnak mindenkit. Bizony titeket szülőket is, hiszen nagyon sok olyan élményt szerezhetnek a kicsikéid, amelyek bizony bennetek is számos régi szép emléket idézhetnek fel. Ott vannak például a

Zenés műsorok

A gyerekeknek ismert zenekarok például az Alma Együttes, a Kolompos zenekar muzsikál és a énekel a gyerekekkel együtt, ahol garantált a felhőtlen kikapcsolódás. De Puskin mozi ajánlatai között találhattok olyan táncos programokat is, ahol bizony a kicsikék is dalolásznak, táncolnak.

Diavetítés

A Puskin mozi, bizony a régi nagy kedvencünket a diavetítő gépet is előveszi és egy nem mindennapi élményt nyújt a gyerekek számára. Az újdonság biztosan megragadja a te kicsikéidet is, sőt az is előfordulhat, hogy elő kell venned otthon a régi ütött-kopott diavetítődet és a filmtekercseket. Megvan még a Vuk?

A bábszínház sem hiányozhat a művész mozi ajánlataiból

Hiszen nincs a Földön olyan gyermek, aki ne rajongana a bábszínházért. A színes plüssfigurák, az alaposan megtervezett díszlet, az érdekes és tanulságos történetek bizony magukkal ragadják a legkisebbek közönségét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük