Véget ér a hét a munka és a tanulás után jó lenne valahol kikapcsolódni és egy kis plusz energiát szerezni a hétvégére. Ha egy olyan programon szeretnél részt venni, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, akkor szervezzetek egy egy napos kirándulást november 11-én, vagy 12-én Szolnokra.

Miért éppen ekkor és miért pont Szolnokra?

Ezen a hétvégén egy exkluzív rendezvénnyel várja a családokat az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ. Ezen a hétvégén ugyanis már 6. alkalommal rendezik meg az országos csokoládé fesztivált. Biztos, hogy a te családodban is mindenki szereti a csokit. Ezen a fesztiválon pedig nem csak megkóstolhatjátok a csokoládékat, hanem megtudhatjátok azt is, hogy miből és hogyan készülnek el a házi készítésű csokoládék. Találkozhattok igazi különlegességekkel, díjnyertes termékekkel is. Persze ezen a fesztiválon nem csak a csokoládénak jut szerep. Számos színházi produkció várja a családokat.

Ha pedig a finom csokik és az érdekes színházi előadások után szeretnétek aktívabban eltölteni a nap hátralévő részét, akkor elmehettek a RepTárba is.

A RepTár a család minden tagja számára igazi újdonságot jelent. Kelet Európa repülés történeti kiállítását láthatjuk itt. Különböző típusú helikopterek, utasszállítók és háborúkban használt gépek vannak itt. De a szolnoki RepTár egy igazi élménypark is, hiszen a szimulátorokat is kipróbálhatjátok, így megtapasztalhatjátok azt is, hogy milyen dolga van a pilótának. A 4D mozitechnológiának köszönhetően a repülés élményét is átélhetitek. De egy nem mindennapi akadálypályát is kipróbálhat a család minden tagja. A kaland nem marad el. Ha pedig szeretnétek közösen megbeszélni a RepTárban szerzett élményeiteket, akkor leülhettek az étteremben és egy pohár ital és egy szelet sütemény mellett ezt is megtehetitek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük