A család mindenki életében meghatározó szerepet játszik. Így van ez az olyan a világhírű amerikai sztárokkal is, mint amilyen Tom Hanks és Rita Wilson. A több tucatnyi fantasztikus sikert és a közönség szeretetét eredményező színész a szakma két Oscar Díjjal, és 4 Golden Globe díjjal tüntette ki. Szakmai sikerei mellett a több évtizede tartó boldog házasságát és óriási szeretettel teli családját is mindennél fontosabbnak tartja, illetve felesége szeretetét nevezi a sikerei alapjának.

Tom Hanks második felesége Rita Wilson, akivel egy forgatáson ismerkedett meg, majd ezt követően több alkalommal is sikeresen együtt dolgozta, így egy nagyon jó munkakapcsolat és barátság is kialakult közöttük. Néhány nagy beszélgetés után azonban érezték, hogy egymásnak vannak teremtve, hiszen nagyon sok mindenben hasonlítanak. Ilyen a műveltség, a szakma és néhány hobbi is. Végül 1988-ban házasságot is kötöttek és az elmúlt 30 évben egy igazi és rendkívül irigyelt álompárt alkotnak. Két fiuk született és Tom Hanks első házasságából született gyermekeivel és unokáival is szeretet teljes kapcsolatban áll.

A sikeres és boldog házasságukért bizony minden nap tesznek. Persze az ő életüket is nagyon sok negatív dolog befolyásolta, de az elmúlt három évtizedben az élet minden nehézségein felül emelkedtek. A házasságuk és a gyerekeik boldogságáért folyamatosan tesznek.

Sok időt töltenek együtt, de bizonyos időközönként külön vacsoráznak. A vasárnap délutánokat a kisgyerekeknek szentelik, a szerelem és a szeretet mindennél fontosabb, a titkokat pedig kerülik. És ez csak néhány dolog a sikeres kapcsolatukról. Viszont mind a ketten elismerik, hogy ezek az alapok segítettek nekik leküzdeni az életükben felmerülő olyan gondokat is mint a gyermekek és a drog kapcsolata, vagy a súlyos rák betegség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük