Elérkezett az ősz és a következő néhány hónapban a mozikban is számos fantasztikus film vár bennünket. Ebben a cikkünkben írunk néhány olyan filmről, amelyet valamiért mindenképpen érdemes megnéznetek.

Ha egy felhőtlen kikapcsolódást szeretnétek, akkor akár most hétvégén üljetek be a kedvenc mozitokba, hiszen vár bennetek a Tom Cruise, aki egy zseniális képességekkel rendelkező, vakmerő pilótát fog alakítani. A film címe Barry Seal: A beszállító. A történet a 70-es évek végén és a 80 as évek elején játszódik, Barry Seal pedig a CIA megbízásából fegyvereket szállított a dél Amerikai polgárháborús területekre. Persze kapcsolatba került a legismertebb drogkartel Pablo Escobar vezetőjével is és az Amerikai Egyesült Államokba vezető úton drogot is hozott. A film igaz történetet dolgoz fel, tele van kalanddal és fantasztikus repülő jelenetekkel, no és persze végig a humor uralkodik benne.

Ha pedig egy igazi drámát szeretnétek látni, akkor nézzétek meg a Lady Amacbeth-et. Igazi családi és szerelmi drámát láthattok. A film alapja Nyikolaj Leszkov 1865-ben írt kisregénye, amely a világhírű orosz zeneszerzőt Sosztakovicsot is megihlette, és operát komponált a regényhez. Később pedig számos színházban is elő adták. A történet egy kisvárosban játszódik, ahol egy fiatal nő, egy idős férfihez megy feleségül. A házasságban nincs szerelem, viszont az idős férj és a családja teljes egészében elnyomja a fiatal asszonyt, aki szerelmes lesz egy férfibe…és megtörténik a tragédia. A film két rendkívül tehetség munkája. William Oldrayd rendezte, a főszereplője pedig Florence Pugh. Több rangos fesztiválon is díjazták, így igazi meglepetést is várhatsz.

Ha pedig egy elgondolkodtató scifit szeretnél megnézni, akkor válaszd a Szárnyas fejvadászt. A film 2049-ben játszódik, amikor egy speciális űrhajó készül visszatérni a Földre, de újabb feladatot is kapnak, így megszegik az utasítást és egy másik üldözőbe veszi őket. A film azon gondolkodtat el, hogy mit jelent embernek lenni. A fantasztikus színészek miatt is érdemes megnézni ezt a filmet, hiszen Harrison Ford és Rayn Gossling játssza a főszerepeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük