Az arcunk gondozása különös szerepet kap az életünkben. A mindennapos többször ismétlődő ápolás mellett a szépségéért is folyamatosan teszünk. Az arcunkhoz hasonlóan törődünk a szájunkkal. Tisztítjuk ajakápolókkal kezeljük és rúzsokkal szépítjük. De az idő bizony nyomot hagy a gyönyörű ajkainkon is. Veszít teltségéből és nehezen kezelhetővé válik. De nem szabad elkeseredni, hiszen az ilyen élethelyzetekre is van megoldás. Egyik kiváló eredményeket biztosító lehetőség a hyaluronsavas ajakfeltöltés.

Miért jó a hyaluron sav?

A hylauron sav minden ember szervezetében, így a tiedben is megtalálható. Tehát természetes alapanyag. Így ha a szervezetedbe kerül, akkor nem okoz allergén reakciókat. A hyaluron sav további előnye a sokoldalú felhasználhatóság. lehetővé teszi az ajkak feltöltését, formálását, sőt az ajkakat érintő ráncok kezelését is.

Hogyan zajlik a hyaluron savas ajakfeltöltés?

A kezelés előtt minden estben részt kell venned egy állapotfelmérésen. Ekkor találkozol a szakértővel, aki alaposan átvizsgálja az ajkaidat. Ez azért is fontos, mert nem minden esetben van szükség a felső és az alsó ajkak kezelésére. Ekkor beszéltek az egészségi állapotodról is. Ha egészséges vagy, akkor egyeztethettek egy időpontot is. Szerencsére a kezelés gyors és fájdalom mentes. Ezért akár hétköznapokon, a munkaidő után is elvégezhető.

És az eredmények?

A hyaluronsavas ajakfeltöltés után zökkenőmentesen folytathatod az életedet. Mivel ez az anyag teljesen felszívódó, ezért nagyjából egy évig látható az eredménye. Ez azért is jó, mert ha túlságosan idegennek érzed magadat, és nem sikerül megszoknod az új külsődet, akkor visszakaphatod a régit .Ha pedig elégedett vagy és szeretnéd megőrizni, az újjá varázsolt ajkaidat, akkor nincs más dolgod, mint ismét részt venni egy hyalurons savas ajak feltöltésen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük